Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Juonipaljastuksia tulevasta

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Juonipaljastuksia tulevasta

Tulipa hyvä mieli, kun juuri äsken katsahdin tilastolukuja ja huomasin 1000 vierailijan rajan napsahtaneen reippaasti poikki. Kiitos siitä! :) Iloa on tuottanut myös se, kuinka vierailijoita on ollut ympäri maailmaa. Ovatko he olleet ulkomailla hengailevia suomalaisia vai onko joku mongolialainen oikeasti eksynyt blogiini? Tiedä häntä, mutta hymyn se saa aina nousemaan huulille!

Tällä hetkellä nautiskelen juuri alkaneesta joululomasta ja tulevan reissun suunnittelusta. Kyllä, ensi kesänä (tai syksynä, mikäli en jaksa reissun aikana päivitellä) tulen postailemaan seikkailuistani Thaimaa akselilla ja tämän naapurivaltioissa. Tarkoitus olisi suunnata matkaan elokuun alussa vähintään neljän pallontallaajan voimin (www.pallontallaajat.net) ja lähteä ensi kertaa tutustumaan siihen, mitä Aasian mantereella on tarjota seikkailunnälkäiselle reppureissaajalle. Se, missä kaikkialla lopulta tullaan visiteeraamaan ja mitä aktiviteetteja on luvassa, on vielä tällä hetkellä arvoitus. Sukellusta, viidakkoseikkailuja, kaupunkisuunnistusta, riippumattolöhöilyä ja norsufarmeja ainakin. Kova täpinä on kuitenkin päällä ja odotan jo malttamattomana, että pääsen huomenna hamstraamaan Rovaniemen kirjaston kaikki Thaimaa, Malesia, Indonesia ja Vietnam oppaat. Pääsisi suunnittelemaan ihan konkreettisesti, mitkä pari maata noista tälle ensimmäiselle reissulle valitaan. Mielenkiintoisia ja varmasti käymisen arvoisia kohteita jokainen.

Olen myös kovasti yrittänyt näpytellä edellisistä reissuista, muokkailla kuvia ja kehitellä uusia aiheita. Kirjoittaminen on jotenkin vain tempaissut mukaansa ja tuntuu ihanalta painaa ylös kaikki meneet seikkailut, joita on itsekin helpompi selailla ja muistella tätä kautta, kun kaikki on hyvässä järjestyksessä. Tällä hetkellä olen innostunut kirjoittelemaan puhtaaksi vuoden 2010 moottoripyöräreissun matkapäiväkirjaa ja pääsette todennäköisesti hyvinkin pian lueskelemaan ensimmäisiä raportteja. Pahoittelen sitä, että kaikki reissut hyppivät täällä sikin sokin, mutta minusta on aina mukavampi vaihdella eri aiheita, kuin saada yksi reissu kokonaan valmiiksi ja sen jälkeen siirtyä seuraavaan. Onneksi "tunnisteet" on keksitty! Lisäksi Ennin pieni Rovaniemi-opas sekä mahdollisesti myös Savonlinna-opas ovat vaiheilla, joten ei tässä ainakaan bloggaaja ehdi tylsistymään.

Mikäli kenelläkään on antaa mitä tahansa vinkkiä ensi kesän reissuun, niin otan niitä mielelläni vastaan! Mitkä ovat olleet sinun mieleenpainuvimmat "high lightit" mainituista maista?

ps. Ja jos joku innostui reissusta, niin seuraan hurmaavaan saa edelleen liittyä vaikka paikanpäällä ;)

Elokuussa 2013!


©wantedalifelessordinary.blogspot.com

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu