Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Junailu stooreja osa 6 - Saksa

tiistai 25. syyskuuta 2012

Junailu stooreja osa 6 - Saksa

3. toukokuuta 2010

Herrenberg - Stuttgart - Wasen




Teimme Lartsin serkkutytön opastamina shoppailuretken lähes 600 000 ihmisen asuttamaan Stuttgartiin. Emme tainneet päästä rautatieasemalta pääkadun alkupäätä edemmäs, kun äkkäsimme Annan kanssa Dm:n ja rakastuimme ensikosketuksella tähän sikamaisen halpaa hygieniatarvikkeita ja meikkejä myyvään liikkeeseen, jossa esimerkiksi Sebamedin sampoo maksaa nelisen euroa (Suomessa vähintään kaksi kertaa enemmän). Vietimme kyseisessä kaupassa ainakin 45 minuuttia hypistellen värikkäitä kynsilakkoja ja luomivärejä, herkullisen tuoksuisia huuli- ja käsirasvoja sekä käteviä matkapakkauksia erilaisista hiustenmuotoilutuotteista. Lartsi oli jo melkoisen hermoromahduksen partaalla estrogeenin tuoksuisessa naisten paratiisissa. Onneksi hänen kärsivällinen odottelunsa palkittiin Dm:n jälkeen Starbucksin taivaallisella Chai Tea Lattella. Yummm, mikä nautinto!




Starbucks = <3

Ostoskierroksen jälkeen lähdimme käymään Wasenissa käynnissä olevilla olutfestivaaleilla ja sinne rakennetussa huvipuistossa. Oma mahani heittää kärrynpyörää kaikissa huvipuistolaitteissa, joten niillä hurvittelu jäi muun porukan harteille. Lopulta suostuin yhteen kierrokseen eräässä hurjemman puoleisessa vuoristoradassa. Siellä sitä sitten viiletettiin pää alaspäin toivoen, että nauttimani paahdetut mantelit ja hattara pysyisivät vatsalaukkuni sisäpuolella.




Olutteltta

Lartsille Dirndl-pukuiset naiset olivat liikaa.


Illalla teimme Annan ja serkkutytön kanssa kasvonaamiot ja pelasimme porukalla Scotland Yardia. Anna ja Lartsi pääsivät todistamaan, kuinka pitkässä parisuhteessa voi oppia tuntemaan jopa toisen osapuolen ajatuksenkulun. Pelin lopuksi nimittäin selvisi, että poliisi-Anna oli onnistunut ennustamaan sokkona oikein jokaisen Mr. X-Lartsin pelilaudalla toteutetun siirron. Melko hullua onnistua arvaamaan oikein toisen jokainen askel ja ajatus. Onko parisuhteessa oikeasti sallittua tuntea toinen läpikotaisin? (Myöhemmin olen tajunnut, ettei se kiellettyä ole ;)

V*tuttais mullakin.

Mr. X tietää, että pinkki on in.


©wantedalifelessordinary.blogspot.com
©pictureannaluna.blogspot.fi

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu