Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Junailu stooreja osa 7 - Saksa

perjantai 12. lokakuuta 2012

Junailu stooreja osa 7 - Saksa

4. toukokuuta 2010

Schwäbische Alb



Toteutimme pienen sadepäivän reissun Lichtensteinin linnaan (Ei, se ei sijaitse Liechtensteinissa vaan Saksassa. Nimien samankaltaisuus hämäsi minuakin.), jonka omistavat nykyään Urachin herttuaperheen jäsenet, mutta joka on siitä huolimatta säilytetty yleisölle avoinna. Kävimme myös katsastamassa samalla suunnalla sijaitsevan tippukiviluolaston nimeltä Bärenhöhle. Nimi tarkoittaa jääkaudella eläneitä luolakarhuja, joiden luurankoja on kyseisestä luolastosta löytynyt. Hauska fakta on se, että luola löydettiin sattumalta vuonna 1834, kun saksalainen Hemuli-ihminen oli metsässä keräilemässä yrttejä ja pudotti vahingossa kasvivihkonsa luolaan vievään kallionkoloon.

Harmiksemme ilma oli koko retken ajan sumuinen ja kylmä. Olimme varautuneet matkaan piknik-korin kera, mutta viileyden ja sateisuuden vuoksi päätimme järjestää tortillasyömingit vasta kotiin palattuamme - turvallisesti sisätiloissa.

Bärenhöhle kotisivut
Lichtenstein kotisivut

Ilta sujui pelaillen UNOa Tequilan ja Vermuttin voimin säännöillä "numero 1:n iskeytyessä pöytään, jokainen lätkäisee kätensä sen päälle ja ylimmäisen käden omistaja joutuu heittämään huiviinsa Tequila paukun". Eli voitte kuvitella millaisessa kunnossa hitaimmat refleksit omaavat pelaajat olivat. ;)

Huhuh, sanoi autokuski kun sumussa ajoi.





Tippukiviluolailua




Ruhtinaiden puutarhatonttuja.


Murupullat <3


Pieniä vaaleanpunaisia!

Lartsi opetti "armeijan lämmittelyleikkejä passissa seisojalle"

Me happy!


©wantedalifelessordinary.blogspot.com
©pictureannaluna.blogspot.fi

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu