Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Junailu stooreja osa 17 - Saksa

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Junailu stooreja osa 17 - Saksa

14. toukokuuta 2010

Amsterdam - Düsseldorf



Pakkasimme jälleen kerran kamamme ja hyvästelimme Haarlemin tuttavamme. Ennen takaisin Saksanmaalle suuntaamista Dynamic Triomme päätti tehdä vielä viimeisen katsauksen Amsterdamista pienet matkamuisto-ostokset mielessään. Minulla on tapana ostaa jokaisesta vierailemastani isommasta kaupungista (tai sieltä mistä nyt sattuu löytymään) turisti-tarra, jonka voin sitten kotona liimata suureen matka-arkkuuni (joka on kylläkin vielä etsinnän alla).



Lähdimme junailemaan takaisin kohti Saksaa ja tällä kertaa Düsseldorfia. Aluksi emme saaneet mitään yhteyttä majoittajiimme, jotka tällä kertaa sattuivat olemaan Annan äidin nuoruuden kirjeenvaihtoystävätär sekä hänen miehensä. Kyllä, olimme todellakin ottaneet selvää kaikista mahdollisista tuttavista ympäri Eurooppaa. Aloimme jo suunnitella teltta-yötä, jos majoituspaikka olisi sattunut menemään alta, mutta onneksi yhteys lopulta saatiin ja saimme nukkua kunnon sängyissä.

Illalla nautimme possupihveistä (Annakin uhrautui, vaikka on kasvissyöjä) ja omenapiirakasta, katselimme valokuvia pariskunnan lukuisilta ympäri maailmaa suuntautuvilta matkoilta ja opetimme heitä pelaamaan korttia. Vaikka englannin kieli ei ollutkaan saksalaispariskunnan vahvuus, tulimme silti hyvin toimeen ja Anna pääsi muistelemaan muutaman kerran saksan kielen taitojaan. (Itse en vielä tuolloin puhunut sanaakaan saksaa, vaikka miltei kaiken puhutun ymmärsinkin.) Heillä oli ihastuttava talo ja takapihalla aasialaisvaikutteinen puutarha täynnä matkamuistoja, joita kaikkia tutkailimme huokaillen ihastuksesta.


Lartsi: "Meillä oli joku juttu hyvä kesken... Hyvä sanajärjestys meikällä."




©wantedalifelessordinary.blogspot.com
©pictureannaluna.blogspot.fi

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu