Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kolarointia tihkusateessa

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kolarointia tihkusateessa

5. heinäkuuta 2010



Pojat venailivat nuorisohostellissa sateen loppumista.

Taivaalta sataa tihutti puolet päivästä suunnitellessamme jatkavamme matkaa. Huonoksi onneksemme Mikon KTM joutui kuitenkin huoltoon, minkä vuoksi jouduimme hieman siirtämään lähtöä. Positiivisen pilkahduksen loi harmittavasta takaiskusta huolimatta se, että vaikka lähimmän KTM-huoltamon kalenteri oli täyteen buukattu, eräs huoltomies lupasi uhrata oman päivätaukonsa Mikon pyörän katsastamiseen. Äärimmäisen ystävällistä toimintaa taas kerran!

Huono tuuri ja pyöräongelmat eivät siihen loppuneet, sillä ajellessamme korjaamolta hostellia kohti, sattui meille Jukan kanssa pieni peräänajokolari. Loppujen lopuksi jäi hieman epäselväksi mitä oikein tapahtui, mutta käytännössä törmäsimme liikennevaloista startatessa saksalaisautoilijan perään hänen vaihtaessaan vilkun vasemmalle kesken kaiken. Tämän seurauksena Suzuki kaatui sen verran vakavasti, että se joutui parin päivän korjaukseen. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin, mutta tietysti matkan hidastuminen hieman harmitti, kun etummainen lokasuoja meni päreiksi, toinen sivupeili irtosi, etu-umpion takaosa halkesi ja etujarrukahvan kiinnike katkesi. Eli ei ihan mikään pikku juttu. Seuraavaksi oli vain keksittävä tekemistä tuleville päiville, kunnes sekä KTM että Suzuki saataisiin ajokuntoon.

Jufa-hostelli

Hymy ei täysin hyytynyt kriisitilanteessakaan ;)

Emme olleet varanneet hostellipaikkoja Jufasta seuraavaksi yöksi, koska tarkoitus oli ollut lähteä jatkamaan matkaa seuraavaan kohteeseen, eikä suinkaan hajottaa kulkupelejä. Kaikki kaupungin hostellit olivat täynnä, mutta kaikeksi onneksemme löysimme kaupungin laidalta todella mukavan Pension Herbert -nimisen majatalon, johon majoituimme kolmen hengen porukalla (33 euroa / hlö kolmen hengen huoneessa tai 55 euroa / yksiö). Suosittelen mitä lämpimimmin! Victor jäi vielä itsekseen seikkailemaan ja eksymään keskustaan ongelmaisen pyöränsä kanssa ja etsimään omalle budjetilleen sopivaa majapaikkaa. Minä, Jukka ja Mikko kävimme täyttämässä massumme hyvässä, paikallisten täyteisessä terassiravintolassa, jossa istuskelimme pitkälle iltaan.

Uusi majapaikkamme, jota isännöi miellyttävä herra Herbert.


Pension Herbertin kotisivut


©wantedalifelessordinary.blogspot.com

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu